IMG_20210202_113128.jpg

Interieur

Uw interieur is bij ons in goede handen. Met ons team gaan we op zoek naar de beste, meest praktische en mooiste oplossingen voor uw keuken, badkamer, bureau, slaapkamer, dressing, woonkamer,... Alles is mogelijk! Uw interieur kan volledig naar wens gecreëerd worden.

Nieuw: boomstamtafels 

Binnendeuren

Wij beschikken over een eigen toonzaal waar u binnendeuren kan komen kiezen. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zijn persoonlijke stijl kan weergeven in zijn interieur werken we hoofdzakelijk met schilderdeuren. Er zijn tal van mogelijkheden en budgetair is er voor elk wat wils!

Ben je eerder op zoek naar een authentieke uitstraling dan kunt u ook kiezen voor deuren in eik. Deze zijn uiterst stevig en zijn dus kwalitatief hoogstaand.

Ook voor plafondhoge deuren, pivotdeuren, schuifdeuren, stalen deuren,... bent u aan het juiste adres.

Totaalaannemingen

Door onze goede contacten met geregistreerde aannemers leveren we ook totaalprojecten. Naast interieurinrichting kunnen we ook zorgen voor de elektriciteit, het sanitair en de verwarming. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt nodig en bespaart het u een zoektocht aan verschillende vakmannen. 

Op deze manier kunnen wij een totale inrichting voor onze rekening nemen van uw woning, appartement, loft, winkel,... Van het leggen van parket- en laminaatvloeren, tot het op maat vervaardigen van meubels en de afwerking van de muren en het plafond.

Exterieur

Ook het buitenschrijnwerk krijgt van ons de nodige aandacht. Zo zijn onze vakmannen verder werkzaam in gevelbekleding, carports, hardhouten terrassen, poorten en andere houtconstructies.