top of page
image00013.jpeg

Meubilair maatwerk

Persoonlijke aanpak

De eerste stap begint bij jou. Contacteer ons via mail, ons contactformulier of telefonisch. Na een korte kennismaking nodigen wij je uit in onze toonzaal. Een persoonlijk gesprek vinden wij namelijk uiterst belangrijk. Je stelt je idee voor en wij helpen nadenken over de mogelijkheden of stellen eventueel nieuwe ideeën voor. Doordat wij maatwerk leveren, kunnen wij een groot aanbod aan je voorstellen. 

Vakantiehuis Watou-063 (Large).jpg

3D-ontwerp

Alle ideeën worden gebundeld en worden voorgesteld met behulp van 3D-beelden. Op deze manier krijg je een realistisch beeld van hoe je interieur er kan uitzien. Hier kunnen voortdurend aanpassingen gebeuren tot je tevreden bent met het resultaat. Er wordt daarbij ook een duidelijke offerte opgemaakt. 

Aan de slag!

Na goedkeuring van de offerte komen wij ter plaatse opmeten. Wij gaan hierna aan de slag in ons atelier waar we werken met kwaliteitsvolle materialen en houtsoorten.  Vervolgens wordt alles nauwkeurig geplaatst.

Vakantiehuis Watou-001 (Large).jpg
naamloos-108.jpg

Proces en opvolging

Gegarandeerd zit je met heel veel vragen en dat is volledig terecht! Daarom word je doorheen het proces opgevolgd door onze klantenbegeleider en projectopvolger. Dit is een service die wij bieden zowel tijdens als na het project. 

bottom of page