Bvba Alain Dessein begon in 1999 als eenmanszaak . Dit groeide uit tot een succesvol bedrijf met 14 vakmensen die elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven. Ons gedreven team levert maatwerk tot in de puntjes. Of het nu is voor uw woning, horecazaak of kantoor, we streven telkens naar dat 'feel at home' gevoel. Want een thuisgevoel maakt je interieur compleet!

 

Om dit te verwezenlijken investeren we dan ook in mensen en machines om helemaal mee te zijn met de modernste technieken, de allernieuwste materialen en de meest recente wetgeving.

 

EN...

Al ons maatwerk wordt in eigen huis gemaakt!

Professioneel team

Ons team bestaat uit ervaren schrijnwerkers en plaatsers. Door hun optimale vakkennis zijn onze realisaties niet enkel van een uitstekend technisch niveau, maar zijn ze ook erg smaakvol.

Creatief en origineel

Wij denken na over de mogelijkheden, maken een ontwerp klaar en gaan in overleg met de klant. Door een goede samenwerking creëren we de mooiste projecten. Alles wordt dan nog eens piekfijn afgewerkt.

Duurzaam materiaal

Hout is een mooi natuurproduct en geeft een warme uitstraling. Wij kiezen voor duurzame producten om u zo de beste en de meest kwaliteitsvolle resultaten te garanderen.

Eigen atelier

Wij beschikken over een eigen professioneel machinepark. Zo kan ons team meteen aan de slag om al uw schrijnwerk tot een goed einde te brengen.